Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med baconlasagne

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En annorlunda lasagne som får fin smak av bacon. God att komplettera med en krispig sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär baconet i bitar. Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar. Hacka löken. Pressa vitlöken.
  2. Fräs baconet i het panna någon minut. Tillsätt lök och vitlök och låt fräsa med tills de mjuknat. Tillsätt tomatkross och kycklingen och låt det hela få ett uppkok.Ta bort från värmen.
  3. Sås: Smält smöret i en tjockbottnad kastrull. Vispa i mjölet och späd med mjölken i omgångar tills det tjocknar. Ta bort från värmen och krydda med salt och peppar.
  4. Häll lite av såsen i botten på en gratängform. Täck med lasagneplattor och lägg ett lager baconröra ovanpå. Lägg på ett nytt lager lasagneplattor, sås och riven ost. Fortsätt så och avsluta med sås och ost. Sätt in i ugnen ca 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mrsmama 8 juli 2009

    Verkligen en supergod variant på lasagne! Hela familjen åt och var nöjda! Jättegott! Tack för receptet! Detta kommer vi laga igen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.