Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med baconsås och spaghetti

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Syndigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp filéerna i bitar. Stek tills de är genomstekta. Krydda med grillkryddan. Stek ytterligare en stund.
  2. Tag upp kycklingen. Skär grönsakerna i lagom stora bitar och bryn dem lätt. Klipp baconen i strimlor och stek dem tills de har fått färg. Tag upp baconen och lägg på hushållspapper och låt fettet rinna av.
  3. Lägg tillbaka baconet och grönsakerna i den sköljda pannan, häll i fraiche och krydda med timjan. Låt det puttra samman. Servera med spaghetti och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pleta 28 oktober 2011

    Jag hittade detta recept i en viktväktarkokbok. Den enda skillnaden är att enligt receptet så ska man ha i champinjoner också. God sås i alla fall.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.