Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med chilisås och krossad ananas

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Mycket god och enkel rätt att tillreda. Häll i så mycket chilisås som du tycker att det behövs. Jag brukar tillsätta en rätt stor dos för att få mycket smak.

Ingredienser

Instruktioner

Skär upp kycklingfiléerna i småa bitar. Stek dem och krydda med salt och peppar. Tillsätt sedan matlagningsgrädden, chilisåsen och den krossade ananasen. Låt småkoka ett tag. Serveras bäst tillsammans med ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sufly 30 april 2009

    Det här var både gott och väldigt enkelt att laga....precis så som det ska vara.

  • Jwillysson 10 april 2011

    väldigt smidigt och gott :) räddade min söndag :D kycklingen blev dock lite torr för mamma ringde o tjatade medan jag brynte den :(

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.