Snabb att tillaga och underbart god. Bjud på den här härligt doftande curryrätten och dina gäster kommer att bli förtjusta.
Instruktioner
- Skölj av köttet och skär det i strimlor längs med fibrerna. Skala och hacka den gula löken, vitlöken och äpplebiten.
- Rosta mandelspånen på ett stekjärn utan fett tills de är gyllengula. Ta dem sedan ur pannan.
- Värm upp 2 msk smält matfett och stek upp köttet på stark värme. När köttet är genomstekt ta upp det ur stekpannan. Lägg i resten av matfettet och fräs upp lök, vitlök och äpple.
- Tillsätt hönsbuljong och grädde och låt koka upp. Smaka av med salt, peppar, curry och råpressad citronsaft.
- Lägg i de strimlade kycklingfiléerna. Låt sjuda i 5 minuter. Strö över mandelspån och servera med ris.
- Endast 288 kalorier/portion
Publicerat den
26 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar