Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med feta och chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hur gott som helst och enkel att laga...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingköttet i lite sneda tjocka bitar. Lägg bitarna på en tallrik.
  2. Fräs lök och morot i olivolja i en wok eller stor stekpanna i ett par minuter. Gör plats i pannan och lägg i kycklingbitarna och chili. Salta och peppra lätt och vänd runt alltsammans. Stek tills kycklingen är helt genomstekt, 7–8 minuter. Vänd ner pinjenötter mot slutet och smula över fetaost och bladpersilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.