Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med getost och rödbetor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Somrigt med grillat och grönt. Rosévin passar till.

Ingredienser

Instruktioner

1. Marinera kycklingen i sweet chili, soja och finhackad vitlök.2. Koka rödbetorna med skalet kvar tills de är mjuka (minst 25 minuter) och spola dem i kallt vatten.3. Gnid av skalet med händerna, skär i klyftor.4. Lägg spenaten på ett serveringsfat, strö över betorna, salta och peppra.5. Grilla kycklingen under lock cirka 15 minuter.6. Skiva baconet i 2 cm långa bitar och stek i en torr stekpanna.7. Skär kycklingen i bitar och lägg på salladen, toppa med bacon, getost och lite olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.