Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med gräddigt täcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Underbart gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader (180 om det är varmluft).
  2. Smörj en ugnsfast form. Skär kycklingfiléerna i större bitar. Salta och bryn dem runt om.
  3. Skala, kärna ur och grovhacka avokado, lägg i matberedare. Ha i citronsaften. Grovhacka vitlökskyftorna, lägg i matberedaren. Häll i philadelphiaosten och grädden. Smaka av med salt. Mixa till en slät, fluffig kräm som breds ut över kycklingbitarna. Grädda i ugnen ca 20 minuter.
  4. Äts med bulgur, ris, couscous och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kernil 19 september 2009

    Det här var enkelt att laga och jättegott! Det kommer vi att göra flera gånger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.