Denna saftiga kyckling glaseras med honung, senap och timjan. Du får en underbar rätt med låg fetthalt.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader. Klä en braspanna med folie och smörj foliet med olja. Ställ åt sidan.
- Lägg senapspulvret i en skål och blanda ner vinägern. Tillsätt honung, purjolök, dijonsenap, timjan och oregano. Blanda väl.
- Lägg kycklingfiléerna i den förberedda braspannan. Pensla dem med hälften av glaseringen. Sätt in i ugnen och stek i 10 minuter.
- Ta ut kycklingen ur ugnen och vänd kycklingen med hjälp av en tång. Pensla dem med resten av glaseringen.
- Sätt in kycklingen i ugnen igen och stek i 10 minuter tills kycklingens sky har blivit helt genomskinlig. Det ser du genom att sticka försiktigt i köttet med gaffel. Lägg upp kycklingen på ett fat eller på en tallrik.
Publicerat den
17 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar