Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med karibisk sallad och tortillasticks

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott på utegrillen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera kycklinglåren i örtmarinaden minst 30 minuter. Torka av köttet och sätt ett grillspett i sidan på varje kycklinglår. Grilla i 15 minuter och pensla med Sweet Pineapple Glaze i omgångar i slutet av grillningen. Toppa med grillkrydda.
  2. Blanda ihop alla ingredienserna till salladen (förrutom romansalladen som tillsätts strax innan servering). Låt stå ca 30 minuter. Pensla tortillan med grillolja, skär i 2 cm långa sticks och grilla någon minut på var sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.