Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med kinesisk svamp

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Kyckling med kinesisk svamp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa vitlöken, korianderroten, vitpeppar och galangarot i en mortel. Lägg svampen i blöt ca 1 timme. Sedan skär svampen i bitar.
  2. Skär kycklingen i lagom bitar, blanda med kryddor och låt den stå ca 1 timme.
  3. Blanda maizena med 1 dl vatten till en redning. Hetta upp stekpanna med oljan, kinesisk kryddmix och fräs vitlöksblandningen.
  4. Lägg i kycklingblandningen och stek den ett par minuter. Häll i vattnet, ostronsåsen, sojasåsen, sockret och låt sjuda i ca 3 minuter. Lägg i svampen, häll i redningen, koriandern och rör om. Smaka av vid behov och servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.