Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med majs och bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel och god rätt som passar när man vill äta något gott men inte vill lägga ner så mycket tid på tillagningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att dela avocadon och gröpa ur dessa. Mosa fruktköttet, blanda med crème fraiche. Pressa i vitlöken, salta och droppa i några droppar citron, då blir inte avocadon brun och det smakar dessutom väldigt fräscht. Ställ avocadoröran i kylen till övrig mat är klar.
  2. Strimla bacon och fräs det i en stekpanna. Lägg baconet på ett fat medan du fräser majsen i stekpannan till den fått färg. Krydda med mexikansk grillkrydda. Blanda ihop bacon och majs och låt det stå på svag värme.
  3. Skär varje kycklingfile i ca 6 bitar. Fräs i stekpanna eller wok till köttsaften är genomskinlig. Krydda med mexikansk grillkrydda eller liknande.
  4. Servera med varma nachos, salsa och en grönsallad. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.