Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med mer smak

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkelt sätt att krydda sin kyckling ända till benen utan att den känns lite trådig. Jag lovar dig att den kommer att smaka annorlunda och att du kan känna smak tills benen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta kycklingen i vatten. Skär 1-2 snitt in till benen på låren, bröstet eller vingen. Gnugga kycklingen med hjälp av limen över hela biten. Låt dem ligga i lime såsen i 20 minuter. Krydda dem och låt dem vila. Tillaga dem i ugn eller koka dem i en marinad.
  2. Tips: Jag brukar köpa 1 kg kyckling lår eller vingar och koka dem i barbequesås med lök, morötter grillkrydda, salt och peppar under 40 minuter och sedan grilla dem i ugn.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • thoorbear 13 december 2009

    Intressant tips om att för-koka kycklingen i BBQ-sås innan man grillar dem. Måste jag prova någon gång. Tack för tipset!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.