Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med ost- och majonnäspanering

 
Skriv ut

En enkel , men sååå god allt i ett rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda skorpmjöl, riven ost, piffi, och svartpeppar i en skål. I en annan skål blanda majonnäsen och senapen väl, om ni valt att ha i oregano så blanda i den här.
  2. Doppa kycklingbitarna i majonnäsblandningen, och sedan i den andra skålen. Då blir det som en panering. Lägg dem i en form på bakplåtspapper, eller lägg dem i en form ovanpå potatisklyftor. Ställ då in potatisklyftorna en stund innan i ugnen, och sedan lägg på kycklingbitarna. Kan behövas spädas med lite vatten.
  3. Ugnen 180 grader ca 45 minuter.Tills de är genomgrillade samt har fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.