Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med pesto

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tips! Bara lite tärnad fetaost vid sidan om är supergott. Enkelt att göra, men smakar gudomligt.

Ingredienser

Instruktioner

1. Strimla kycklingfilèerna och bryn i stekjärn. Krydda med salt och svartpeppar. När kycklingen nästan är klar häll i strimlad paprika.2. Koka pastan efter anvisningarna på paketen. 3. Blanda creme fraiche och pesto i en kastrull. Låt det bli varmt. 4. Häll över kyckling, paprika och pastan i pesto blandningen. Värm upp.5. Klipp eller skär bacon i tärningar. Knaperstek och låt droppa av på hushållspapper.6. Lägg upp pastablandningen på ett fat. "Strö" bacon över och ev. rostade pinjekärnor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • islgu 5 december 2009

    Riktigt smarrigt! Och enkelt att göra! Struntade i ärtorna och hade en grönsallad till istället men gott blev det som sagt.

  • vanillalover 13 december 2009

    Mycket gott och lättlagat!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.