Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med potatissallad och vitlökssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingfilé i BBQ-sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kycklingen med BBQ-såsen. Lägg kycklingen på en plåt och stek i ugnen på 180 grader tills kycklingen är färdig och fått fin färg. Det tar cirka 15 min.
  2. Blanda under tiden cream fraiche med pressad vitlök och lite salt.
  3. Dela potatisarna och lägg i en bunke. Skala och skär rödlöken i skivor. Blanda ner osten, rödlöken och spenaten med potatisen. Smaka av med salt, svartpeppar, olivolja och vinäger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.