Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med röd paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Kyckling med röd paprika

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stycka kycklingen i portionsbitar.
  2. Blanda samman mjöl, salt och peppar. Vänd kycklingbitarna i blandningen.
  3. Bryn bitarna i matfett i en stekgryta.
  4. Skala och hacka löken.
  5. Klyv paprikorna och tag noga bort kärnorna. Skär paprikorna i strimlor.
  6. Bryn lök och paprika lätt.
  7. Skålla och skala tomaterna, dela dem i bitar.
  8. Lägg grönsakerna i grytan med kycklingbitarna. Strö över timjan.
  9. Låt alltsammans sakta eftersteka under lock ca 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.