Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med rosmarin och vitlök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagad rätt med allt-i-ett. Välj små potatisar så allt blir klart samtidigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skölj och borsta potatisarna och dela dem i halvor. Lägg dem i en stor ugnssäker form eller i en långpanna med olja. Blanda om och strö på salt och rosmarin. Stek i ugnen 20 minuter.
  3. Skär kycklingfiléerna i stora bitar. Blanda dem med salt, rosmarin och peppar. Skär löken i klyftor och skala vitlöksklyftorna. När potatisen har stekt i 20 minuter, ta ut formen och blanda ner kyckling, lök och vitlök. Stek 20 minuter till.
  4. Ljumma vatten med buljongtärning så att den löser sig. Häll det över allt och stek i 5 minuter till.
  5. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.