Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med sötpotatisstrips

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga filéer som serveras med färggranna strips och en superfräsch äppelsalsa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala och strimla sötpotatisen tunt. Lägg strimlorna på en plåt med bakplåtspapper. Droppa över olja, salta och stek mitt i ugnen i 20-25 minuter.
  3. Dela varje kycklingfilé på längden till två tunna filéer. Pensla med soja och peppra filéerna. Stek några minuter per sida i olja.
  4. Strimla eller grovriv äpplena och blanda med olja, vinäger, citronsaft, salt och hackad persilja.
  5. Servera kycklingen med sötpotatisstripsen och äppelsalsan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.