Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med whiskyräkor och curry

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lättlagad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Lägg skalen i en panna och låt koka upp med vatten och whiskey i ca 10 minuter. Sila av i ren kastrull. Tillsätt mjöl, grädde och kryddor och låt koka upp tillsammans med kycklingbitarna och jordnötterna.
  2. Räkor och bananer (skurna i bitar) läggs ner precis innan man tar kastrullen från spisen. Serveras med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.