Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med yoghurt och morötter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Enkel asiatisk kyckling i gryta

Ingredienser

Instruktioner

Tina kycklingfiléerna, i kylskåpet tar det c:a ett dygn. Dela filéerna i mindre bitar och stek dem i smör i en gryta, långsamt på strax under medelvärme. Förväll under tiden de skalade morötterna, skurna i tjocka skivor. Hacka löken fint, och stek på svag värme tillsammans med vitlöken. Krydda kycklingen. Använd mycket ingefära och spiskummin, men var försiktig med chilipepparen. Slå yoghurt över kycklingen, så den precis täcks, och låt koka upp. Låt sedan småputtra en stund. Häll lökblandningen och de avrunna morötterna över strax innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.