Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling mexican chili

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel, snabb och mycket god pastarätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i bitar och fräs dem i olivoljan. Lägg dem åt sidan när de är klar.
  2. Finhacka löken, vitlöken och det mörkgröna på purjolöken (ger fin färg), gör små buketter av broccolin och fräs allt detta tills det blir mjukt.
  3. Lägg tillbaka kycklingen i stekpannan och ha i crème fraichen. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar.
  4. Skär soltorkade tomaterna i små bitar samt basilikan och precis innan servering lägg i de i såsen och rör om.
  5. Servera med valfri pastasort!
  6. Bon Appétit!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.