Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling Mexicano

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Min egen goda enkla kycklingrätt som jag ofta lagar på helgen. Härligt knaprig yta med en touch av Mexico. Jag äter gärna denna rätt med ris, grönsallad och en kall yoghurtsås. Till det dricker jag ett glas rött eller bordsvatten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form. Skala vitlöken. Blanda alla de överiga ingredienserna i en skål och pressa i vitlöksklyftorna.
  2. Fördela marinaden över kycklingen och ställ formen i mitten av ugnen att steka i 1 timme.
  3. Använd gärna termometer för att kontrollera att köttet är genomstekt, (det skall vara vitt inuti) innan Ni serverar kycklingen. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.