Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling och avokadofyllda enchiladas

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-8 portioner
Skriv ut

Samrika och goda enchiladas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva lök och vitlök. Tärna paprikorna. Fräs lök och paprikan i hälften av oljan i cirka 5 minuter. Ta upp på ett fat så länge.
  2. Fräs kycklingen i några minuter under omrörning. Krydda med kryddorna. Tärna avokado och rör ner den och grönsaksfräsen i pannan. Pressa över limesaften.
  3. Fördela röran på tortillabröden, rulla ihop och lägg dem i en lätt smord ungssäker form. Blanda salsa och gräddfil och häll över tortillabröden. Strö över riven ost och gratinera mitt i ugnen på 250 grader i cirka 10 minuter.
  4. Servera med sallad!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ann-10 18 januari 2010

    Helt underbart gott. En rätt jag kommer laga fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.