Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och baconpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabb och god middag. Bli inte rädd för all vitlök, när den är marinerad är den mild och nötaktig i smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Befria kycklingen från skinn och ben. Dela köttet i mindre bitar. Strimla baconet. Ansa och tärna squashen. Skala och finhacka löken.
  2. Fräs lök och bacon i lite matfett tills löken är mjuk och glansig. Tillsätt squash, kyckling och vitlöksklyftor. Fräs allt några minuter.
  3. Tillsätt grädde och buljong. Låt allt koka samman en stund. Smaka av med salt och peppar.
  4. Rör ner den nykokta pastan och rucola. Bjud genast, eventuellt med nyriven parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.