- Serverar: 2 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Smidigt recept gjort på vad som fanns hemma. Går fort att slänga ihop.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader C.
- Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, bryn dem i en het stekpanna.
- Klipp bacon i mindre bitar och tillsätt i pannan. Låt fräsa på lågvärme. Hacka löken och tillsätt bland köttet.
När löken fått fin färg, tillsätt cream fraiche och tacosås. Rör runt och låt puttra. Krydda med svartpeppar efter smak.
- När röran tjocknat lite, läggar man tre-fyra msk av den i varje wraps, som sedan viks ihop och läggs i en ugnssäker form.
- Strö den rivna osten över wrapsen och låt sedan vara i mitten av ugnen tills osten smält och wrapsen börjat få en fin färg/knaprig yta.
- Servera med en grönsallad och lite extra tacosås vid sidan om.
Publicerat den
17 december 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för receptet! Jag förändrade lite( grädde istället för creme) och lämnade wraps öppna. Familjen tyckte om det!!!