Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och bacontoast

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Hittade receptet i en veckotidning och det ser väldigt smarrigt ut. Ska testa det till helgen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º
  2. Bryn kycklingen i en stekpanna. Salta och peppra.
  3. Lägg kycklingfiléerna i en eldfast form och stek dem färdiga i ugnen, ca 10 minuter.
  4. Stek baconskivorna knapriga.
  5. Lägg brödskivorna på en bakplåt.
  6. Skiva kycklingen och fördela den på brödskivorna, därefter bacon och ost.
  7. Gratinera i ca 8 minuter.
  8. Blanda majonnäs, senap, salt och peppar i en bunke.
  9. Skiva tomater och rödlök.
  10. Lägg majonnäsen på varje macka och sedan tomater och rödlök.
  11. Ta ett par varv med pepparkvarn över mackorna.
  12. Skär basilika i grövre bitar och strö över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.