Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och chorizogratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En fantastiskt god gratäng. Några skivor överbliven påläggschorizo visade sig ge underbar smak och receptet är numera en återkommande favorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kycklingfiléerna i 2 cm tjocka skivor och lägg i en ugnsfast form.
  2. Skiva champinjonerna och fräs i stekpanna. Hacka chorizon. Lägg svamp och chorizo på kycklingen.
  3. Blanda matlagningsgrädde, chilisås, sweet chilisås, pressad vitlök, salt och peppar i en bunke. Häll över blandningen i formen.
  4. Grädda i 200 grader i mitten av ugnen i 40 min.
  5. Servera med kokt ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.