Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och gorgonzolatoast med tomatsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En macka är aldrig fel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela de stekta kycklingfiléerna längs med, så du får två plattor av varje filé.
  2. Bred gorgonzola på alla brödskivor och lägg kycklingplattorna mellan dubbla brödskivor. Grilla i smörgåsgrill.
  3. Blanda grönsallad, soltorkade tomater, gurka, lök och majs. Rör ihop en vinägrett av olivolja, vinäger och örtblandning, smaka av med salt och peppar. Blanda med salladen och lägg på tallrikar.
  4. Dela de nygrillade bröden på diagonalen och lägg ovanpå salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.