Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling och mozzarella i citronsirap

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Lägg den skivade kycklingen på ett serveringsfat varvat med mozzarella och citronbitar. Skeda över citronsirapen och toppa med salviablad. Passar bra på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 125°
  2. Hetta upp smör och olja i en stor stekpanna och stek kycklingen runt om på stark värme. Salta och peppra. Lägg filéerna i en ugnssäker form och efterstek tills innertemperaturen är 68 grader (använd stektermometer). Låt kycklingen svalna.
  3. Blanda ingredienserna till citronsirapen och låt det koka ihop tills den tjocknat och fått sirapskonsistens. Skiva kycklingbröst och mozzarella i tunna skivor och varva på ett uppläggningsfat. Skeda över citronsirapen och lägg på salviablad.
  4. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.