Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och nudelpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nudlar, som för kineserna är en symbol för långt liv, är ett måste i denna enkla men mycket smakrika wokade kyckling- och grönsaksrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan på medelhög värme i en wokpanna. Tillsätt löken och fräs under omrörning i ca 2 minuter. Tillsätt kycklingen och bryn i 4 minuter under omrörning.
  2. Tillsätt morötter, vitlök och ingefära och bryn alltsammans ytterligare 2 minuter under omrörning.
  3. Tillsätt buljong och nudlar och koka upp under ständig omrörning. Sänk värmen till medelvärme. Täck över och låt sjuda tills allt är genomvarmt, ca 5 minuter. Tillsätt chili och bok choy och låt sjuda under omrörning ca en minut.
  4. Strö över koriander och limesaft. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.