Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och räk wok

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig wok med många smaker som gifter sig med varandra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset. Grovhacka kycklingköttet och ha i det i woken med olja. Woka så kycklingen är färdig. Ta bort kycklingen Woka grönsakerna med olja. Vänd ner kycklingen. Häll på kycklingfond, chilisås, vatten och maizena redning. Låt koka i ca 1 minut. Smaka av med salt, peppar och tabasco. Vänd ner räkorna. Servera med riset.
  2. Går bra i vanligt stekpanna om man inte har wokpanna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Geckick 6 februari 2011

    Jättegott och enkelt! Klar femma!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.