Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling och risoni sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

MMmmm...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kycklingen och stek i smör. Koka risoni, sila av vattnet och häll över kallt vatten. Låt stå ett tag. Skär små bitar av paprikan, finhacka rödlöken och dela tomaterna mitten. Ta fram sallads skålen, häll i oljan och krydda med salt och svartpeppar. Sila av risonin. Hacka basilikan i strimlor. Nu ska allt i skålen och röras runt lite. Helst ska det stå i kylen ett tag, så alla smaker kommer fram.
  2. Skiva kycklingen i stora skivor. Kycklingen serveras både kall som varm. Och glöm nu inte en liten bröd bit till rätten.
  3. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.