Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och ruccolapaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Väldigt god paj som går hem hos de flesta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda pajdegen och tryck ut den i en form (24cm diameter). Nagga degen och låt stå kallt i 30min.
  2. Värm ugnen till 200 grader. Förgrädda skalet i 10 min.
  3. Rensa kycklingen. Fräs finhackad vitlök och skivad bacon. Grovhacka ruccolan.
  4. Vispa ägg, grädde, mjölk, salt och peppar. Lägg i allt i pajskalet.
  5. Grädda 35-40min.
  6. Servera med fräsch sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lisbethv 10 februari 2013

    Blev bjuden på den här så god. Kommer snart göra den själv den gav mersmak :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.