Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling och vindruvsgryta

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En enkel och god bjudrätt!

Ingredienser

Instruktioner

Strimla eller tärna kycklingköttet. Finhacka lökarna. Bryn köttet och löken gyllene i lite smör. Krydda. Rör i gelé, fond, balsamvinäger, grädde och créme fraiche. Låt småputtra ca 20 minuter. Vänd i de halverade druvorna. Smaka av och red av. Serveras med ris eller klyft potatis.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • jelena2 2 januari 2010

    Åh, vad det här var gott!!! Jag åt precis två portioner men skulle kunna tänka mig en till, bara för smakens skull! Detta kommer vi definitivt bjuda på nästa gång vi har gäster!

  • knottis 3 oktober 2010

    Smarrigt värre! Fantastisk sås! Jag var lite skeptisk till vindruvor i maten men det blev kalasgott. Det här kommer vi att göra många gånger - tack för bra recept.

  • Sparklinglollo 9 december 2011

    Jättegod!!! Mör kyckling och god sås. Kommer definitivt att göras igen! Tack!

  • alatariel 8 juli 2012

    Jättegod gryta!! Gjorde den till min mammas födelsedag och alla älskade den! Litet minus dock till instruktionerna som inte var jättetydliga. T.ex. nämns varken senapen eller sojan i beskrivningen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.