I detta läckra recept använder vi kycklingbröst utan skinn som fylls med en fetaostfyllning - det smakar underbart gott.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Placera gallret mitt i ugnen. Smörj en ugnsfast form med olivolja.
- Skär ett snitt i sidan på kycklingbröstet så att det bildas en ficka.
- Smula fetaosten i en skål och blanda den med ströbröd, gräslök, citronskal, citronsaft, vitlök och svartpeppar.
- Pressa försiktigt in fyllningen i fickan på kycklingbröstet. Lägg ner dem i den smorda formen. Blanda rivet citronskal, färskpressad citron och olivolja och pensla kycklingen med blandningen.
- Stek i ugnen i 25-30 minuter tills kycklingen är genomstekt och fyllningen är fast. pensla och vänd kycklingen då och då. Servera med en god sallad och citronklyftor till.
Publicerat den
8 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar