Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling på potatisbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Är supergott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina den djupfrysta kycklingen. dela den i portionsbitar. Skala och skiva potatisen och lök. Varva skivorna på en smord ugnssäkert fat eller i en liten långpanna. Salta mellan varven. Täck med folie och sätt in fatet i ugnen 175-200 grader ca: 15 minuter.
  2. Smält margarin (behövs inte om man använder flytande) och blanda därefter i de övriga ingredienserna. Stör dragonen väl eftersom örtkryddor är känsliga för värme och snabbt blir brända. Pensla kycklingbitarna med blandningen och lägg dem på potatisbädden. Sätt in fatet eller pannan i ugnen igen, utan folie 45-50 minuter.
  3. Servera med kycklingen direkt från ugnen med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.