Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling på risbädd

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En otroligt god kycklingrätt som kan varieras efter tycke och smak. Även personer som inte tycker om paprika har konstaterat att här gör paprikan definitivt susen...!

Ingredienser

Instruktioner

1. Stycka broilern i små bitar. 2. Koka riset i lättsaltat vatten. Sila riset. Lägg riset på ett smort, eldfast fat. Placera broilerbitarna på och häll över den goda champinjonstuvningen som du gör på följande sätt: 3. Skiva och fräs svampen i smöret tillsammans med paprikan. 4. Strö på mjöl, späd med vätska, låt koka 5 min. Red med lite grädde. 5. KRYDDA. Rätten kan avnjutas direkt, eller vid behov hållas varm en stund i ugn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.