Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling på spanskt vis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gyllenstekt kyckling och färska grönsaker är huvudingredienser i denna eleganta rätt. Den går utmärkt att förbereda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät upp 3 msk mjöl i en djup tallrik. Panera kycklingbrösten i mjölet så att de täcks helt. Hetta upp 1 msk olivolja i en teflonstekpanna på medelvärme. Lägg i kycklingbrösten och stek tills de inte längre är rosa, ca 12 minuter. Vänd en gång. Lägg upp brösten på ett fat och täck över med folie.
  2. Ansa och skiva den röda och gröna paprikan. Ansa och skiva champinjonerna. Koka nudlarna och låt dem rinna av. Håll varmt.
  3. Hetta upp resten av oljan i stekpannan. Tillsätt den röda och gröna paprikan. Bryn paprikaskivorna i 6 minuter. Tillsätt resten av mjölet samt chilin och bryn det i en minut. Tillsätt champinjoner, buljong, tomatpuré, apelsinskal och oliver. Låt sjuda i 5 minuter.
  4. Lägg upp nudlarna på fyra tallrikar. Lägg kycklingen på nudlarna, häll över sås och grönsaker och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.