Gyllenstekt kyckling och färska grönsaker är huvudingredienser i denna eleganta rätt. Den går utmärkt att förbereda.
Instruktioner
- Mät upp 3 msk mjöl i en djup tallrik. Panera kycklingbrösten i mjölet så att de täcks helt. Hetta upp 1 msk olivolja i en teflonstekpanna på medelvärme. Lägg i kycklingbrösten och stek tills de inte längre är rosa, ca 12 minuter. Vänd en gång. Lägg upp brösten på ett fat och täck över med folie.
- Ansa och skiva den röda och gröna paprikan. Ansa och skiva champinjonerna. Koka nudlarna och låt dem rinna av. Håll varmt.
- Hetta upp resten av oljan i stekpannan. Tillsätt den röda och gröna paprikan. Bryn paprikaskivorna i 6 minuter. Tillsätt resten av mjölet samt chilin och bryn det i en minut. Tillsätt champinjoner, buljong, tomatpuré, apelsinskal och oliver. Låt sjuda i 5 minuter.
- Lägg upp nudlarna på fyra tallrikar. Lägg kycklingen på nudlarna, häll över sås och grönsaker och servera genast.
Publicerat den
27 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar