- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Snabbt och enkel att göra, ungarna gillar den.
Instruktioner
- Koka pastan. Rensa kycklingen och hacka den i mindre bitar. Lägg kycklingen i botten på en ungsfast form. Fördela champinjonerna över kycklingen. Skär paprikan i ganska stora bitar och fördela över kycklingen. Täck med all pasta. Häll grädden i en skål, smula ner buljongtärningen häll i fonden och knäck ägget i, rör om lite lätt, obs vispa EJ. Häll alltsammans äver gratängen och strö över osten.
- Grädda i 200 grader tills osten fått fin färg, ca 15 minuter
Publicerat den
16 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gott! Jag hade kycklingfärs istället för grillkyckling och fjärilsmakaroner. Det var helt okej vardagsmat! 400 g kycklingfärs och måtten som står här, räcker till ca 3 vuxna personer. I alla fall om man äter mycket! :)
Betyg 3 för jag trodde detta skulle bli krämigt och gott/kram