Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling pasta gratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkel att göra, ungarna gillar den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Rensa kycklingen och hacka den i mindre bitar. Lägg kycklingen i botten på en ungsfast form. Fördela champinjonerna över kycklingen. Skär paprikan i ganska stora bitar och fördela över kycklingen. Täck med all pasta. Häll grädden i en skål, smula ner buljongtärningen häll i fonden och knäck ägget i, rör om lite lätt, obs vispa EJ. Häll alltsammans äver gratängen och strö över osten.
  2. Grädda i 200 grader tills osten fått fin färg, ca 15 minuter

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • littlemess 17 januari 2013

    Gott! Jag hade kycklingfärs istället för grillkyckling och fjärilsmakaroner. Det var helt okej vardagsmat! 400 g kycklingfärs och måtten som står här, räcker till ca 3 vuxna personer. I alla fall om man äter mycket! :)

  • Bappi 24 oktober 2013

    Betyg 3 för jag trodde detta skulle bli krämigt och gott/kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.