Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling & sallad Provence

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Använd en djup skål. Klyfta potatisen, tvätta, rensa och klyfta rädisorna. Strimla purjon fint, bryt isbergsalladen och lägg ner allt i skålen i omgångar. Blanda försiktig hela tiden så det inte blir mosigt. Klyva avokadon och skeda ur bitar och lägg i skålen. Droppa över olja och vinäger och till sist dijonsenapen. Blanda om fortfarande mycket försiktigt. Toppa med oliver. Torka filéerna väl och stek dem gyllenbruna på varje sida. Är de tjocka, se till att de verkligen blir genomstekta! Pröva att sticka med tandpetare. Lägg upp salladen i mitten i stora halvdjupa (maten blir så vacker då) tallrikar och toppa med kycklingfilén.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.