Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling saltimbocca med gnocchi

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingen fylls med smaker från salvia och parmaskinkan och serveras med härlig gnocchi.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg salviablad på kycklingen och linda in kycklingen i parmaskinkan. Lägg filéerna i en ugnsfast form.
  3. Salta och peppra. Häll på vin och pressa saften från apelsinen. Ställ in kycklingen i ugnen i ca 15 minuter.
  4. Koka under tiden gnocchin i lättsaltat vatten. Koka sparrisen precis mjuk.
  5. Servera kycklingen med gnocchi, sparris, krispiga sockerärter och ringla över skyn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.