Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- spenat- och ädelostpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Blandade ihop lite av vad jag hade, blev detta, supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör pajdegen, tryck ut den i en långpanna och låt vila kallt i 30 minuter. Förgrädda i 200 grader i 10 minuter.
  2. Skär och krydda kycklingen med valfri krydda, salt o peppar tex. Strö ut den över pajskalet. Smula över ädelosten, och sprid över spenaten.
  3. Vispa ihop ägg och mjölk med salt och peppar. Slå det över pajfyllningen, sätt in i mitten av ugnen i 200 grader ca 40 minuter. Ät och njut!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.