Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Möra kycklingfiléer får vila på en bädd av strimlade grönsaker. Rätten är verkligen en njutning både för öga och gom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg strimlade morötter, selleri, paprika, purjolök och buljong i en stor teflonstekpanna. Låt sjuda tills grönsakerna börjar mjukna, ca 3-5 minuter. Ta upp grönsakerna med en hålslev och lägg dem på ett fat. Täck över dem och håll dem varma. Håll av skyn och spara den.
  2. Hetta upp 2 tsk olja på medelvärme i samma stekpanna. Lägg i kycklingen, salta, peppra och stek tills den är färdig, 10-15 minuter. Värm en gång. Lägg kycklingen ovanpå grönsakerna och håll det varmt.
  3. Hetta upp oljan i stekpannan. Tillsätt löken och bryn under omrörning i 2 minuter. Tillsätt skyn, timjan och vinäger. Koka upp och låt sjuda 2 minuter. Häll såsen över kycklingen och grönsakerna och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.