Möra kycklingfiléer får vila på en bädd av strimlade grönsaker. Rätten är verkligen en njutning både för öga och gom.
Instruktioner
- Lägg strimlade morötter, selleri, paprika, purjolök och buljong i en stor teflonstekpanna. Låt sjuda tills grönsakerna börjar mjukna, ca 3-5 minuter. Ta upp grönsakerna med en hålslev och lägg dem på ett fat. Täck över dem och håll dem varma. Håll av skyn och spara den.
- Hetta upp 2 tsk olja på medelvärme i samma stekpanna. Lägg i kycklingen, salta, peppra och stek tills den är färdig, 10-15 minuter. Värm en gång. Lägg kycklingen ovanpå grönsakerna och håll det varmt.
- Hetta upp oljan i stekpannan. Tillsätt löken och bryn under omrörning i 2 minuter. Tillsätt skyn, timjan och vinäger. Koka upp och låt sjuda 2 minuter. Häll såsen över kycklingen och grönsakerna och servera genast.
Publicerat den
21 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar