Nästan lika enkelt som att beställa hem mat är det att laga denna kinesiska, wokade kyckling.
Instruktioner
- Blanda soja, färskpressad citronsaft, honung och sambal oelek i en skål. Blanda maizena och vatten i en annan skål.
- Hetta upp 1 tsk olja i en wok eller stekpanna. Tillsätt kycklingen och bryn den under omrörning tills den inte längre är rosa inuti, ca 4 minuter. Lägg över kycklingen på en tallrik.
- Tillsätt resten av oljan till pannan. Lägg i purjolök och vitlök och låt fräsa i ca 1 minut. Tillsätt röd och gul paprika, broccoli och morot. Bryn under omrörning i ca 5 minuter. Tillsätt sojablandningen och sjud upp.
- Blanda kycklingen med grönsakerna. Blanda ner maizenablandningen och sjud upp. Låt sjuda i ca 2 minuter. Servera genast.
Publicerat den
30 december 2007
Liknande recept
Skriv kommentar