Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling tagine

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Lättlagad, fantastiskt god - och fettsnål! Mat att bli glad av, helt enkelt. :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i 6-8 bitar. Skala och hacka lök och vitlök. Bryn kycklingen. Fräs lök och kryddor. Häll på buljong och katrinplommon, låt allt puttra 30 min.
  2. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner skållad mandel.
  3. Servera med couscous eller bulgur.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lekmanhansen 29 juni 2012

    Andra gången ikväll vi ska göra denna. Jättegott! Vi använde kyckling filéer, det gick bra det med

  • Nekoneko 5 mars 2013

    Jag har tänkt att laga en liknande kycklinggryta i helgen men har tidigare fått önskemål om lite mer sås till. Vad kan passa till detta? Yoghurt med mynta? Nåt annat förslag?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.