Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling tikka masala

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snittbetyget för denna rätt blev 5 av 5.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät upp riset och lägg det i dubbla mängden kallt vatten. Tillsätt en del av kryddmixen. Hacka grönsakerna. Bryn kycklingen i smör. Tillsätt vitlök och de hackade grönsakerna. Krydda med resten av kryddmixen. Häll i grädden och tomatpurén. Gör raitan; strimla gurkan och blanda den med matlagningsyoghurten. Strimla myntan och blanda i, tillsätt vitlök. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera kycklingen tillsammans med det kryddiga riset och raitan och naanbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.