Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling utan dess like

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gjorde denna idag, visste inte vad jag skulle hitta på med kycklingen som jag inte gjort förut, blev omtyckt av alla. Hoppas den passar er med..........

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingen i 4 delar per filé, salta och krydda den. Stek den så den får fin färg runtom, lägg i ugnsform. Vispa ihop grädde, crème fraiche och ajvar och koka ihop den. Skär paprikorna i mindre bitar och strimla purjon, strö det över kycklingen. Ha även över svampen, skiva och lägg över bananen. Slå över såsen och täck med den rivna osten. Sätt in i 200 grader varm ugn och låt stå i ca 40 minuter. Serveras med ris. Ät och njut!!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Cassiopeya 9 januari 2011

    Ja det låter onekligen som ett lyckat recept! Ajvar har jag aldrig använt så det ska bli spännande att testa, men jag skippar nog bananerna då ingen i familjen gillar det i maten.

  • Marre73 9 januari 2011

    Tillägg 1 tsk sambal oelek,personligen tror nog jag att det skulle ge lite extra sting! Bananen chansade jag hej vilt med också,pappsen skrattade när jag berättade om den,är inte överförtjust i banan i mat men det blev bra.

  • Ronja96 15 april 2011

    Underbart gott!! Den godaste kyckling jag nånsin ätit, uppskattat av hela familjen. Kommer att göra denna rätt många gånger framöver!

  • Marre73 15 april 2011

    Tack för den kommentaren,finns många fler rätter på kyckling som jag hittat på.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.