Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingbiffar med cashewbulgur och linsmousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett GI-recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgurn med buljongtärningen.
  2. Mixa kycklingköttet med mixerstav eller ta den färdiga färsen och lägg den i en skål. Tillsätt ägg, crème fraiche, örter och lite salt och peppar. Forma färsen till 8 platta biffar. Stek biffarna på medelstark värme tills det hela är genomstekt.
  3. Mixa linserna med citronsaft, olivolja, kanske lite extra vatten, salt och peppar. Hacka cashewnötterna och rosta dem, gärna i en torr stekpanna. Blanda dem med den färdigkota bulgurn.
  4. Servera med gröna salladsblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.