Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingbiffar med parmesanost

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Supergoda kycklingbiffar med smak av parmesan i en god tomatsås. Snabbt, kalorisnålt och gott! 425 Kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kycklingfärsen med ägg, smaksättningar och ost. Forma 4 biffar med sköljda, fuktiga händer. Stek biffarna i smör eller olja 3-4 minuter på medelvärme på varje sida. Ta upp ur pannan och håll dem varma.
  2. Häll 1 tsk olja i pannan. Lägg ner löken och stek den mjuk utan att den får färg. Tillsätt tomaterna och stek tills de mosar sig. Späd med lite vatten om det blir för torrt. Lägg ner biffarna i tomatsåsen och se till att de blir riktigt varma.
  3. Servera genast med kokt bulgur och sparris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.