Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingbitar med barbecuesås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snacks till ölen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda skorpmjöl, ost, timjan samt salt och peppar på ett stort fat eller i en plastpåse
  2. Vänd kycklingtärningarna i det smälta smöret och sedan i skorpmjölsblandningen. Lägg dem på en bakplåt och stek dem frasiga i ugnen, ca 10 minuter
  3. Gör under tiden ordning såsen: smält smöret i en kastrull, lägg i löken och stek den mjuk men inte brun på låg värme
  4. Tillsätt cider, tomatketchup, socker och worcestershiresås och smaka av med salt och peppar. Värm under omrörning tills sockret har lösts upp helt. Koka sedan upp såsen, sänk värmen och låt den sjuda i 5 minuter.
  5. Ta ut kycklingen ur ugnen och servera den tillsammans med såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.